26 mei: Van Kolplein, Velp Zuid

logo-pos

De gemeente Rheden en woningbouwcorporatie Vivare geven de komende jaren samen met het Wijkplatform Velp Zuid vorm aan de wijkvernieuwing van Velp Zuid. Beter wonen, werken en samenleven in de wijk van straks: daar gaat het om. Zie voor meer informatie: www.velpzuidstraks.nl

Een van de projecten in het kader van deze wijkvernieuwing is het Van Kolplein. Hier worden door Vivare 86 woningen gesloopt, om plaats te maken voor 80 nieuwe woningen. Vivare start in het najaar met deze operatie; de gemeente vernieuwt aansluitend hierop het openbaar gebied en de riolering.

image-2896016

 

De gemeente wil graag met omwonenden in gesprek over de nieuwe inrichting en gebruiksmogelijkheden van het van Kolplein. Hoewel er een aantal randvoorwaarden zijn, is er ook nog de nodige ruimte voor inbreng van ideeën en suggesties.

Op maandag 26 mei vindt er tussen 18:00 en 21:00 een bijeenkomst plaats aan het Van Kolplein. U bent van harte welkom om informatie over het project in te winnen, maar zeker ook om uw ideeën over het Van Kolplein en de omliggende openbare ruimte kenbaar maken. De Plancaravan is die avond aanwezig als ‘buurthuis op locatie’; ook zullen er sneltekenaars aanwezig zijn om uw ideeën snel om te zetten in pakkende illustraties.

Tot ziens op 26 mei!

Bent u niet in gelegenheid om op 26 mei langs te komen? Of wilt u alvast reageren? Laat dan gerust uw reactie achter via het reactieformulier onder aan dit bericht. Of gebruik het contactformulier wanneer u uw reactie in de vorm van een e-mail aan ons wil doorgeven.