De Plancaravan voor bewonersverenigingen

Dingen samen doen. Samen de schouders zetten onder leefbaarheid en levendigheid in het dorp, de buurt of wijk. Ongetwijfeld de belangrijkste drijfveer voor veel bewonersverenigingen. Maar hoe laat je mensen enthousiast meedoen in een tijd waarin iedereen druk is met de eigen alledaagse beslommeringen? Hoe kom je mogelijkheden op het spoor om samen iets aan het rollen te brengen?

Soms kan een net iets andere benadering het verschil maken. Door op een originele manier naar buiten te treden en op een heel laagdrempelige manier met mensen in gesprek te gaan, is het vaak mogelijk om iets in beweging te zetten.

Met de Plancaravan kunt u op een originele en toegankelijke manier in gesprek gaan met uw medebewoners. Op locatie, op de plek waarover u het wil hebben. Wij verzorgen  alle ingrediënten die nodig zijn voor een goed gesprek op locatie!

Wilt u meer weten over wat de Plancaravan voor uw bewonersvereniging kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

 

 

Geen enkele update van de Plancaravan missen? Volg ‘m dan via Facebook en Twitter!

De Plancaravan op Twitter

Plancaravan TeeVeeKampeerweer of klusweer?

weeronline.nl Altijd jouw weer