De Plancaravan voor wijk-, buurt-, dorps- en stadsbewoners

Iedereen kent het wel: van die plekken in je omgeving die niet echt gezellig zijn. Of waar meer mee gedaan zou kunnen worden. Maar hoe pak je dat aan? Is de grond van de gemeente, of van een andere eigenaar? Wat zou er mogelijk zijn? En hoe denken mijn buurtgenoten er over? Genoeg vragen en niet alle makkelijk te beantwoorden.

Wij kunnen u helpen om de belangrijkste vragen snel te beantwoorden. Wanneer er voldoende basis lijkt te zijn om ideeën uit te wisselen en in plannen te vertalen, is de Plancaravan daarbij een doeltreffende maar vooral leuke werkvorm. Op locatie brengen wij u en uw buurtgenoten samen, uiteraard in overleg met de eigenaar van de grond en de gemeente. Tijdens een of meerdere sessies brengen we ideeën in kaart, leggen met u combinaties en vertalen deze in een plan. Niet alleen om het gebied van kleur te laten veranderen, maar ook om het deze kleur te laten behouden!

Kent u zo’n plek? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Een eerste verkenning naar de mogelijkheden is per definitie gratis en verplicht u tot niets.

 

 

 

Geen enkele update van de Plancaravan missen? Volg ‘m dan via Facebook en Twitter!

De Plancaravan op Twitter

Plancaravan TeeVeeKampeerweer of klusweer?

weeronline.nl Altijd jouw weer