De Plancaravan voor gebiedsbeheerders

Of u nu verantwoordelijk bent voor natuurgebied, een dijkvak binnen uw waterschap of een landgoed: als gebiedsbeheerder bent u een duizendpoot. U draagt zorg voor de instandhouding en verbetering van de kwaliteit en functionaliteit van het gebied. In veel gevallen is dit gebied openbaar toegankelijk, dus ook de veiligheid en het welzijn van het publiek is een aandachtspunt. Meer en meer speelt ook de publieke opinie een rol – iedereen heeft een mening over de maatregelen die u neemt in het kader van het gebiedsbeheer.

Natuurlijk bent u voortdurend in gesprek met gebiedspartners, werkgroepen en belangenverenigingen. Niettemin zou u in sommige gevallen graag eens met de ‘doorsnee bezoeker’ van uw gebied in overleg treden. Om hen uit te leggen wat u doet en waarom. Om van uw bezoekers te horen hoe zij dit alles ervaren. En welke tips ze  u aan de hand kunnen doen!

Met de Plancaravan is het mogelijk om in het gebied het gesprek aan te knopen met uw bezoekers. Op een eenvoudige, laagdrempelige en verfrissende manier. Maar vooral op de manier zoals u dat als gebiedsbeheerder zelf graag wil.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

 

 

Geen enkele update van de Plancaravan missen? Volg ‘m dan via Facebook en Twitter!

De Plancaravan op Twitter

Plancaravan TeeVeeKampeerweer of klusweer?

weeronline.nl Altijd jouw weer