Hoe werkt de Plancaravan?

De Plancaravan kan op meerdere manieren worden gebruikt. Voor gesprekken met individuele mensen of programma’s met grotere groepen ineens. Maar altijd in toegankelijke werksessies, gericht op enthousiasmeren, ideeën verzamelen of oplossingen uitwerken. ‘t Is maar net waar behoefte aan is. De Plancaravan kan bijvoorbeeld komen op verzoek van een gemeente of woningbouwcorporatie. Of van de dorps-, buurt- of ondernemersvereniging.

De Plancaravan is echter ook een tikje eigenwijs. Soms schreeuwen plekken om een plan en kan de Plancaravan het niet laten om het gebied met een bezoekje te vereren. De Plancaravan biedt alles wat nodig is voor een goed gesprek op locatie:

  • Beschutting tegen de elementen (en verwarmd);
  • Comfortabele banken met tafels om aan te werken;
  • Een kop koffie of thee met een koekje erbij (ranja voor de kleinere plannenmakers);
  • Papier, schrijf- en schetsmateriaal;
  • Tools om ideeën snel te visualiseren, globaal te onderzoeken en aan elkaar te presenteren.

De Plancaravan kan op een dag op meerdere plekken staan, waarbij via korte gesprekken ideeën worden verzameld. Ook kan de Plancaravan gedurende een (dag)deel op een vaste plek staan, waarbij het mogelijk is om met grotere groepen te werken. Voor groepsbijeenkomsten zit de Plancaravan vol met spelelementen: een middagje Plancaravan is immers ook een beetje buiten spelen!

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Geen enkele update van de Plancaravan missen? Volg ‘m dan via Facebook en Twitter!

De Plancaravan op Twitter

Plancaravan TeeVeeKampeerweer of klusweer?

weeronline.nl Altijd jouw weer