Plancaravan praktisch

De manier waarop de Plancaravan wordt ingezet, is altijd maatwerk en wordt in nauw overleg met de initiatiefnemer gekozen. Dit maatwerk geldt ook voor de samenstelling van het team dat in de plancaravan aanwezig is. Het spelenderwijs werken aan plannen gebeurt onder begeleiding, waarbij telkens wordt afgewogen welke expertise aanwezig dient te zijn.

In het team kunnen vakinhoudelijke medewerkers van de gemeente deelnemen, leden van de dorps- of wijkraad, de betrokken vastgoedeigenaar of verantwoordelijk wethouder. Ook kunnen, wanneer daar behoefte aan bestaat, vakspecialisten worden ‘ingevlogen’. De Plancaravan kan daartoe bogen op een pool van specialisten, die naar behoefte kunnen worden ingezet.

 

‘Buurthuis op locatie’

In z’n meest basale vorm is de Plancaravan ook beschikbaar als accommodatie, die u kunt gebruiken voor uw eigen ‘ontmoeting op locatie’. U hebt uw hoofd en handen geheel vrij om het gesprek aan te gaan of uw presentatie te houden.

Wij regelen alle praktische zaken voor u, desgewenst ook catering en / of audiovisuele apparatuur. Afhankelijk van uw wensen en de weersomstandigheden, kan de caravan worden uitgebreid met een ruime luifel of grote shelter. Deze laatste biedt ruimte aan 15-20 personen ineens en kan deels of geheel met zijwanden worden afgesloten.

Wilt u meer informatie over wat de Plancaravan voor u kan betekenen? Wij gaan graag met u op zoek naar de meest passende werkvorm en voorzien deze vrijblijvend van een altijd scherpe offerte. Net als de werkvorm is ook de offerte maatwerk: prijzen verstrekken wij dan ook alleen op aanvraag. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Geen enkele update van de Plancaravan missen? Volg ‘m dan via Facebook en Twitter!

De Plancaravan op Twitter

Plancaravan TeeVeeKampeerweer of klusweer?

weeronline.nl Altijd jouw weer