De Plancaravan voor woningbouwcorporaties

Als woningbouwcorporatie verhuurt u niet alleen woonruimten. U biedt mensen een leefomgeving. Uiteraard in nauwe samenwerking met gemeenten en andere partners, maar toch: woningen verhuren is slechts een deel van het verhaal. De openbare ruimte is bij uitstek de ruimte waar uw huurders elkaar tegen kunnen komen. Waar interactie is, waar sociale controle ontstaat. Investeren in de kwaliteit van deze openbare ruimte, is investeren in de kwaliteit van buurten en wijken als geheel.

Op diverse plekken is de schop in de grond: er wordt volop gewerkt aan de wijken van de toekomst. Dat gaat niet in een continu, vlekkeloos proces. Soms moet er worden geïmproviseerd, bijvoorbeeld wanneer nieuwbouw stagneert en er een tijdelijke gebiedsinvulling aan de orde kan zijn.

Met de Plancaravan gaat u op een unieke wijze in gesprek met uw bewoners. Komt u kansen op het spoor en ontstaan ideeën voor het gezamenlijk werken aan een prettige leefomgeving.

Wilt u meer weten over wat de Plancaravan kan betekenen voor uw wijk? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

 

Geen enkele update van de Plancaravan missen? Volg ‘m dan via Facebook en Twitter!

De Plancaravan op Twitter

Plancaravan TeeVeeKampeerweer of klusweer?

weeronline.nl Altijd jouw weer