De Plancaravan voor gemeenten

Veiligheid. Beheersbaarheid. Beeldkwaliteit. Enkele thema’s die voor gemeenten van groot belang zijn bij het kijken naar de openbare ruimte. Hoewel deze thema’s onverminderd van belang zijn, is er een aantal ontwikkelingen gaande die een hernieuwde blik op het openbaar gebied wenselijk maken.

Terwijl aan de ene kant toenemende eisen aan de openbare ruimte worden gesteld, bijvoorbeeld op het gebied van waterberging en ecologie, dient dikwijls bezuinigd te worden op het periodiek onderhoud. Bij dit alles is er een voelbare wens om onder burgers meer betrokkenheid te realiseren bij het openbaar gebied.

Om binnen deze, vaak tegenstrijdige krachten een werkbare balans te vinden, is het van belang om pro-actief naar buiten te treden en in gesprek te gaan met omwonenden. Dit zijn immers de belangrijkste projectpartners bij het realiseren van nieuwe inrichtingsconcepten en beheersvormen. De Plancaravan is als planatelier op locatie bij uitstek geschikt voor dergelijke gesprekken. Voor elke vorm van discussie is een werkvorm op maat mogelijk!

Benieuwd hoe wij naar uw vraagstuk kijken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Geen enkele update van de Plancaravan missen? Volg ‘m dan via Facebook en Twitter!

De Plancaravan op Twitter

Plancaravan TeeVeeKampeerweer of klusweer?

weeronline.nl Altijd jouw weer