De Plancaravan: ontmoetingsplaats voor ideeën!

Hoewel ons land er prima aangeharkt bij ligt, kent iedereen ze wel: van die plekjes die wat meer kleur kunnen gebruiken. Die wat prettiger zouden kunnen zijn of meer zouden kunnen betekenen in onze leefomgeving. Veel van die plekken  vragen om een goed idee. Of om een combinatie van goede ideeën. Met ideeën alleen ben je er echter nog niet: ze zullen moeten worden vertaald in oplossingen. Kortom: in een haalbaar plan.

De beste plannen worden niet voor mensen, maar met mensen gemaakt. En waar kun je dat nou beter doen dan midden in het plangebied? Dat ene buurtje, die gedroomde speelplek of dat verkommerde weitje. Of die braakliggende lap grond waar ooit nog eens woningen gebouwd moeten worden, maar waar in de tussentijd misschien heel leuke dingen mee gedaan kunnen worden. Of dat gebied dat op zich prima functioneert, maar waar met wat kleine, maar slimme ingrepen veel meerwaarde kan worden bereikt.

Plannen maken is ideeën vertalen in oplossingen. De Plancaravan laat mensen spelenderwijs samen plannen maken. Gewoon om de hoek, op de plek waar de plannen over gaan. Een ‘middagje Plancaravan’ voelt als een middag buiten spelen. Maar wel met resultaat. De Plancaravan is bedoeld voor iedereen met een idee, voor iedereen die vanuit een positieve grondhouding ideeën wil uitwisselen, onderzoeken en in oplossingen wil omzetten.

De Plancaravan is er dus voor iedereen van 8 tot 88. En ouder.

Geen enkele update van de Plancaravan missen? Volg ‘m dan via Facebook en Twitter!

De Plancaravan op Twitter

Plancaravan TeeVeeKampeerweer of klusweer?

weeronline.nl Altijd jouw weer