Gemeente Putten: beleidsplan ‘Integraal Beheer Openbare Ruimte’

De gemeente Putten werkt samen met adviesbureau Planterra aan een beleidsplan voor de openbare ruimte. Beter gezegd: een plan voor het ‘Integraal Beheer van de Openbare Ruimte’, kortweg ‘IBOR’.

Integraal beheer betekent in dit verband dat de verschillende aspecten aan de openbare ruimte (denk aan bestrating, groenvoorziening, riolering of straatmeubilair) in samenhang worden bekeken. Op die manier is het mogelijk om met zo min mogelijk middelen een zo goed mogelijk kwaliteitsniveau te halen. En aangezien we die openbare ruimte met z’n allen gebruiken én betalen, gaat het ons allemaal aan.

In het kader van de Planvorming stond de Plancaravan 2 dagen in het centrum van Putten. We vroegen mensen naar hun mening over de openbare ruimte. Waar bent u tevreden over en wat kan beter?

In algemene zin mogen we vaststellen dat de Puttenaar best tevreden is over de kwaliteit van de openbare ruimte en het onderhoud dat de gemeente pleegt. Toch zijn er ook de nodige verbetersuggesties gedaan. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Putten, waar u ook nog een enquete kunt invullen. Zodra de resultaten van de enquete zijn gepubliceerd, zullen deze ook hier worden gepubliceerd.

De Stentor publiceerde naar aanleiding van de bijeenkomst op woensdag 28 januari een leuk artikel (Klik er op voor een vergroting):

Geen enkele update van de Plancaravan missen? Volg ‘m dan via Facebook en Twitter!

De Plancaravan op Twitter

Plancaravan TeeVeeKampeerweer of klusweer?

weeronline.nl Altijd jouw weer