Groenrenovatie gemeente Putten: Groeneveltstraat

De gemeente Putten bereidt een grootschalige renovatie van het openbaar groen voor. De bedoeling is niet alleen de beplanting te vernieuwen, maar ook het beheer eenvoudiger en daarmee goedkoper te maken.

Tuin- en landschapsarchitecte Mieke Latijnhouwers is verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe groenstructuur. Alvorens ze start met ontwerpen, gaat ze met bewoners in gesprek over hun ideeën. Wat moet blijven, wat mag weg? Wat vindt men mooi en wat niet? Welke praktische tips kunnen ze meegeven?

De Plancaravan was op vrijdag 14 maart te gast aan de Groeneveltstraat, waar we namens de gemeente Putten buurtbewoners mochten ontvangen en met hen in gesprek gingen over de (prachtige) groenvoorziening in hun wijk. Het was niet alleen nuttig, maar vooral ook heel gezellig! De onderlinge ontmoeting tussen mensen blijkt altijd weer even waardevol als het inhoudelijke gesprek! De gesprekken gingen door tot het behoorlijk begon te schemeren en toen we de pootjes van de caravan omhoog draaiden, was het geheel donker. Een mooi einde van een inspirerende dag!

De Plancaravan op Twitter

Plancaravan TeeVeeKampeerweer of klusweer?

weeronline.nl Altijd jouw weer